Розпочався прийом робіт на конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей 2022»

22 листопада 2021

Управління Держпраці у Івано-Франківській області повідомляє про початок І етапу ХІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей 2022».

Конкурс проводиться щорічно в межах відзначення Дня охорони праці та з метою привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці, виховання високої культури безпеки праці серед дітей та юнацтва, сприяння розвитку дитячої творчості, виявленню, відбору та підтримці талановитої молоді.

Конкурсні роботи мають висвітлювати тему: безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності: вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо, протидія COVID-19 на робочих місцях та в побуті.

Запрошуємо до участі учнів середніх загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів.

Переможців буде визначено у трьох вікових групах:

  • перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;
  • друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років;
  • третя група – автори робіт віком від 15 до 18 років.

Вимоги до малюнку

На конкурс подаються малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо.

Розмір малюнка не має перевищувати формат А2.

На зворотному боці кожної конкурсної роботи потрібно зазначити розбірливо українською мовою: назву роботи; прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу; назву навчального закладу; прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

На регіональному рівні конкурс триватиме до 15 лютого 2022 року. Конкурсні роботи надсилати за адресою: вул. Незалежності, 67, м.Івано-Франківськ, 76018.

Проведення фіналу Конкурсу організовує ДП «Редакція журналу «Охорона праці» у період з 15 березня по 28 квітня 2022 року.

Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»