Про дотримання вимог безпеки під час підготовки техніки до робіт у полі

15 квітня 2022

Фахівці відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці Івано-Франківській області продовжують проводити превентивні заходи для працівників сільськогосподарських підприємств стосовно безпечного проведення весняно-польових робіт.

Так, головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Микола Олексюк провів консультативно-роз’яснювальну роботу серед приватних агропромислових та сільськогосподарських підприємств Снятинської і Городенківської територіальних громад.

Державний інспектор роз’яснив вимоги безпеки під час ремонту, технічного обслуговування та підготовки сільськогосподарських машин до весняно-польових робіт.

Звернув увагу на безпеку виконання ремонту і технічного обслуговування в польових умовах, дотримання режиму праці і відпочинку, організацію навчання з охорони праці, використання засобів індивідуального та колективного захисту.

Посадовець, також, довів до відома працівників перелік заходів щодо створення безпечних і безаварійних умов праці та мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві під час проведення весняно-польових робіт в умовах воєнного стану в Україні.