Буковина: на підприємстві, яке виготовляє продукцію на експорт у країни ЄС, проведено тематичний тренінг щодо належної організації робіт підвищеної небезпеки 

25 березня 2024

Тематичний тренінг з питань організації проведення газонебезпечних робіт усередині ємностей  організували фахівці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області на підприємстві «Дьолер Буковина».

Суб’єкт господарювання спеціалізується на виготовленні фруктових концентратів й здійснює виробничу діяльність у Чернівецькому районі. Прикметно, що продукція виробника йде на експорт і успішно реалізується у країнах ЄС.

Участь у тренінгу від територіального органу взяли:  заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці Роман Хромчак, начальниця Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Ліна Корева, керівники структурних підрозділів, головні державні інспектори відділу з питань безпеки праці.

Безпосередніми учасниками тренінгу стали працівники підприємства.

У ході тренінгу відпрацьовано практичне проведення газонебезпечних робіт усередині ємностей.

Увагу учасників зосереджено на важливості належного виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію устаткування й обладнання підвищеної небезпеки.

Актуальна інформація, як працювати безпечно: https://pratsia.in.ua