Буковина: працівникам харчової галузі – про безпеку праці
04 вересня 2024Тематичний семінар на підприємстві харчової промисловості Буковини провели фахівці відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області.
Під час заходу опрацьовано безпечне виконання робіт підвищеної небезпеки, зокрема, газонебезпечних та робіт у закритих ємностях. Персоналу підприємства акцентовано на дотриманні інструкцій з охорони праці та безпечного ведення робіт, проходженні відповідного навчання, інструктажів, медоглядів, використанні спеціального одягу, взуття, засобів індивідуального захисту. Наголошено на тому, що до виконання робіт допускаються працівники, котрі пройшли в установленому порядку навчання, та перевірку знань з безпеки праці.
Зосереджено увагу на важливості належної експлуатації механізмів, устаткування, обладнання підвищеної небезпеки. Виконання робіт має відбуватися за відповідним нарядом-допуском та під контролем відповідальної посадової особи.
Виокремлено питання безпечної організації такого виду робіт, зазначено на важливості уміння надання долікарської допомоги при настанні аварійних чи нештатних ситуацій.
Детально про безпеку праці – на інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua