Фахівці Управління Держпраці завершили планову перевірку ТОВ «Штерн Агро»

26 липня 2021

Комісія Управління Держпраці в Івано-Франківській області завершила планову перевірку ТОВ «Штерн Агро».

Під час планового заходу державного контролю фахівці Управління перевірили питання дотримання законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю, додержання законодавства про працю та додержання законодавства у сфері державного гірничого нагляду.

За підсумками перевірки голова комісії Микола Олексюк провів нараду з керівниками структурних підрозділів та спеціалістами товариства.

В ході наради було обговорено порушення і проблемні питання виявленні під час перевірки та надано пропозиції щодо їх вирішення.

Превентивно надано консультації щодо безпечного виконання робіт під час проведення жнив; дотримання вимог забезпечення необхідної кількості та правильного використання засобів індивідуального захисту; організації безпечної експлуатації транспортних засобів; дотримання вимог безпеки під час технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання. Також, присутнім роз’яснили переваги офіційного працевлаштування, отримання соціальних гарантій та нагадали про відповідальність за порушення вимог законодавства про працю.