Івано-Франківськ: організовано лекцію для студентів

24 квітня 2024

Сьогодні, 24 квітня 2024 року, фахівці Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели лекцію для студентів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Захід організовано з нагоди Дня охорони праці, які відзначається 28 квітня.

Представники Міжрегіонального управління Туєшин Богдана Миронівна і Атаманюк Тетяна Мирославівна роз’яснили студентам основні вимоги трудового законодавства, поділились своїм досвідом і знаннями щодо безпеки праці та попередження виробничого травматизму; наголосили на важливості навчання і перевірки знань з питань охорони праці, використанні засобів індивідуального захисту на робочому місці, дотриманні гігієни праці, медичних оглядах працівників.

Лекція викликала значну зацікавленість майбутніх фахівців з охорони праці. Виступаючі відповіли на чисельні запитання студентів щодо дотримання вимог безпеки праці.

Більше інформації про найпоширеніші запитання з трудового законодавства на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua