Івано-Франківськ: проведено превентивний захід щодо дотримання безпеки праці під час виконання робіт на газорозподільних мережах

05 грудня 2023

Головним державним інспектором Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Володимиром Кайданом проведений превентивний захід з посадовими особами та працівниками Івано-Франківської філії ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ».

Під час проведення заходу працівникам надана інформація, щодо  безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки. Особлива увага приділилась виконанню робіт з технічного обслуговування газорегулюючого обладнання ГРП.

Наголошено на необхідності проведення своєчасного щорічного спеціального навчання з охорони праці з працівниками, які зайняті на роботах з підвищеною небезпекою і надано роз’яснення щодо порядку отримання дозволів на роботи підвищеної небезпеки.

На завершення заходу фахівцем надані відповіді на запитання працівників підприємства, акцентовано на необхідності дотримання інструкцій з охорони праці при виконанні робіт для запобігання виробничого травматизму.