Івано-Франківськ: проведено семінар «Безпека праці – право та обов’язок кожного!»

23 квітня 2024

Сьогодні, 23 квітня 2024 року, Південно-Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці  спільно з роботодавцями та їх представниками за участю Ради профспілок Івано-Франківської області, відділу профілактики та розслідування нещасних випадків ГУ ПФУ в Івано-Франківській області  проведено семінар на тему «Безпека праці – право та обов’язок кожного».

Захід організовано з нагоди Дня охорони праці, який відзначається 28 квітня.

На семінарі виступив начальник Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці  Іван Лушкін, який розповів присутнім про ключові напрямки діяльності Держслужби з питань праці.

Іван Васильович ознайомив учасників заходу із основними вимогами  законодавства з охорони праці, проінформував про типові порушення техніки безпеки на виробництві та причини настання нещасних випадків, які спричиняють травмування працівників, а також наголосив на необхідності вжиття заходів щодо попередження настання травматизму на виробництві.

Безпека праці починається із самого працівника, тому важливо вживати ефективних попереджувальних заходів!

Більше інформації про найпоширеніші запитання з трудового законодавства на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua