Посадовці Управління Держпраці продовжують проводити інформування внутрішньо переміщених осіб

22 листопада 2022

Посадовці Управління Держпраці в Івано-Франківській області продовжують проводити інформування внутрішньо переміщених осіб з питань трудових відносин в умовах воєнного стану та питань протидії торгівлі людьми.

Головний державний інспектор Галина Самуляк провела інформаційно-роз’яснювальний захід для внутрішньо переміщених осіб в Єдиному центрі надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї.

Інспектор надала рекомендації щодо оформлення трудових відносин та особливостей працевлаштування у воєнний час. Крім того, наголосила громадянам на тому, що вони мають право призупинити дію трудового договору за своєю ініціативою та можуть працевлаштуватися за сумісництвом.

Розповіла як не потрапити до пастки роботодавців-шахраїв та про можливість отримання консультаційної підтримки з питань законодавства про працю від спеціалістів Управління Держпраці.

  • телефон +38099 526 11 34 (Viber, Telegram, WhatsApp);
  • електронна пошта: dsp@if.dsp.gov.ua;
  • telegram-канал: https://t.me/ifderzhpratsya

Також більше інформації про трудові відносини у період воєнного стану за посиланням https://cutt.ly/iC8iNqN та на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua