Працівникам ТДВ «Колорит» про попередження виникнення робочого травматизму

08 серпня 2022

Головні державні інспектори Управління Держпраці Олег Шендирівський та Богдана Туєшин завітали з робочим візитом у ТДВ «Колорит».

Посадовці надали працівникам консультації щодо заходів з профілактики та попередження виробничого травматизму, організацію та проведення навчання з питань надання першої медичної допомоги. Обговорили розробку планів евакуації людей до бомбосховищ та як діяти працівникам під час повітряної тривоги.

Звернули увагу присутніх на питання визначення всіх можливих аварійних ситуацій, в тому числі й малоймовірних, з катастрофічними наслідками.

Інспектори проінформовали присутніх про зміни в нормативних документах з охорони праці з початку бойових дій.

Окремо, розповіли про реалізацію на інформаційної кампанії «Виходь на світло!», яка має на меті зменшити рівень незадекларованої праці. Наголосили, що укладення трудового договору, виплата офіційної заробітної плати в повному обсязі, сплата єдиного соціального внеску гарантує працівникам здорові і безпечні умови праці.

Дізнатись більше про трудові відносини у період воєнного стану можна за посиланням http://surl.li/cphjh та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/