Прикарпаття: ярмарок вакансій – крок до працевлаштування!

26 серпня 2024

Південно-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці долучилось до «Ярмарку вакансій», організованого Карітас Івано-Франківськ спільно з Калуською філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

19 роботодавців, які представляють громади з Калуського району та підприємства й організації, що релокувались до Калуської громади, презентували понад 60 вакансій. Усі присутні зацікавлені в тому, щоб поповнити свої команди кваліфікованими фахівцями.

В заході взяла участь Наталія Тимошук – головний  державний інспектор відділу з питань праці західного напрямку Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області.

Також були присутні представники Калуської районної державної адміністрації; Івано-Франківського обласного центру зайнятості;  Калуської районної ради.

Захід дав можливість людям, які шукають роботу, дізнатися про роботодавців району та про вакантні робочі місця на підприємствах.

В подальших планах організувати «Ярмарок вакансій» в Івано-Франківську. Все для того, щоб надати можливість працевлаштуватись та самореалізуватись якомога більшій кількості людей, що знаходяться у пошуку роботи

Робота здійснюється в рамках проєкту “Захист внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській області” у партнерстві з УВКБ ООН.

Більше інформації про найпоширеніші питання трудового законодавства – на інформаційному порталі Держпраці https://www.pratsia.in.ua/ та офіційному сайті Держпраці https://dsp.gov.ua/.