Співробітники Управління Держпраці долучаються до діяльності волонтерських організацій задля допомоги військовим

04 березня 2022

24 лютого 2022 року життя кожного українця змінилося назавжди. Сусідня, а насправді загарбницька і ворожа країна ввела війська, вдарила ракетами, застосувала зброю до мирного населення. З того моменту зник поділ між професіями, статусами та етнічними приналежностями. Всі стали на захист своїх конституційних прав – жити в незалежній та демократичній державі.

Не є вийнятком і працівники Управління Держпраці в Івано-Франківській області. Адже не зважаючи на військовий стан, кожен з них докладає максимум зусиль для досягнення нашої основної мети – миру і спокою.

Державні службовці стали волонтерами та учасниками при територіальних оборонах. Жінки щоденно долучаються до плетіння маскувальних сіток для наших ЗСУ, збирають гуманітарну допомогу для переселенців та відправляють їжу і теплі речі захисникам, які боронять нашу незалежність в «гарячих точках» країни.

Також, ведеться постійна робота та співпраця з піднаглядовими суб’єктами, а саме з швейними підприємствами,  підприємствами харчової промисловості та ін.

У важкий для нашої країни час, ми пліч-о-пліч стаємо на захист та допомогу, адже кожен з нас є тим маленьким атомом, з яких складається наша Батьківщина.

Віримо в перемогу!

Слава Україні!