Тернопіль: проведено лекцію для студентів

26 квітня 2024

Напередодні Дня охорони праці фахівці Управління інспекційної діяльності у Тернопільській області Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели лекцію для студентів останнього року навчання Тернопільського національного технічного університету  імені Івана Пулюя.

На заході виступив заступник начальника Міжрегіонального управління Віктор Андрійчук, який поділився з молоддю своїм досвідом та знаннями з безпеки праці, цікаво розповів про особливості законодавства, що регулює основні аспекти трудового законодавства.  Головний державний інспектор відділу з питань праці північно-східного напрямку управління інспекційної діяльності у Тернопільській області Надія Береза  наголосила на важливості безпеки на робочому місці, а також застерегла про наслідки, які можуть виникнути у випадку неофіційного працевлаштування.

На заході мовилося про переваги офіційного працевлаштування як запоруку гідного майбутнього, безпечних умов праці та соціальних гарантій. Роботодавець отримує впевненість у своїй діяльності та державні пільги, а своєчасні надходження до бюджету забезпечують важливі видатки, зокрема фінансування Збройних сил України, завдяки яким маємо можливість жити, навчатися і працювати.

Свої виступи фахівці проілюстрували за допомогою цікавих презентаційних матеріалів та відеороликів.

Більше інформації про найпоширеніші запитання з трудового законодавства на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua