Тернопільщина: переможців регіонального туру конкурсу малюнка визначено майже із 400 учасників

08 березня 2023

Південно-Західним міжрегіональним управлінням Держпраці обрано 9 робіт юних митців з Тернопільщини, котрі,  як переможці обласного туру,  візьмуть участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023».

Конкурсні роботи у трьох вікових категоріях обрало регіональне журі, до складу якого увійшли представники  Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці, мистецької школи при Тернопільському мистецькому фаховому коледжі ім. Соломії Крушельницької, Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти, Тернопільської обласної ради профспілок, КУТОР «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області».

Загалом цьогоріч на конкурс надійшло 398 робіт від учнів навчальних закладів з різних куточків області. Вік учасників –  від 6 до 18 років. Діти, як талановиті митці,  творчо представили власне бачення тематики не лише сфери охорони праці на виробництві, але й відобразили свій дитячий погляд впливу агресивної війни росії проти України на безпеку людської діяльності.