Тернопільщина: слухачам «Ух-радіо» – про інформаційну кампанію «Виходь на світло!»

06 вересня 2024

З ініціативи Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці в прямому ефірі програми «Інформативно» на «Ух-радіо»  говорили про інформаційну кампанію «Виходь на світло!», актуальні питання трудового законодавства та важливість ментального здоров’я працівників.

Спілкування відбулося в форматі «запитання-відповідь».

Інспекторка Управління інспекційної діяльності у Тернопільській області  наголосила, що незадекларована праця завдає суттєвої шкоди економіці та обороноздатності нашої країни. Фахівчиня Держпраці доступно, цікаво та інформативно розповіла про ризики незадекларованої праці, про порядок офіційного працевлаштування, про нормування праці, про роботу за сумісництвом та суміщенням тощо.

Крім цього, посадова особа Міжрегіонального управління наголосила, куди потрібно звертатися за консультаціями з актуальних питань законодавства про працю та у випадку порушення трудових прав; обґрунтувала важливість запровадження психосоціальної підтримки на роботі.

Більше інформації з питань праці, охорони праці та психосоціальної підтримки на робочому місці в умовах воєнного стану можна отримати на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua.

Запис прямого ефіру:

https://www.facebook.com/share/v/FyUrvErHZpmqfozi

https://www.facebook.com/share/p/RhhPQcYjF7CxgHs2