Відбулась зустріч зі здобувачами освіти Івано-Франківського фахового коледжу Львівського НУП

26 жовтня 2023

Відбулась зустріч посадовців Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області зі здобувачами освіти юридичного відділення Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування.

Начальник Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Богдан Сагайдак розповів про структуру та діяльність управління. Також зазначив, що основним завданням Держпраці є: реалізація державної політики у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами, здійснення державного гірничого нагляду, а також з питань нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість населення, загальнообов’язкове державне соціальне страхування в частині призначення, нарахування та виплати допомоги, компенсацій, надання соціальних послуг та інших видів матеріального забезпечення з метою дотримання прав і гарантій застрахованих осіб.

Керівники відділів ознайомили студентів з роботою кожного з відділів та поділились своїм досвідом і знаннями щодо важливості задекларованої праці, безпеки праці, гігієни праці на робочому місці, зокрема, про наслідки які можуть виникнути.