Івано-Франківськ: на релокованому підприємстві целюлозно-паперової промисловості надано консультаційну допомогу

14 березня 2023

Посадовими особами Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці,  а саме головними державними інспекторами відділу з питань безпеки праці південного напрямку,  надано консультаційну допомогу суб’єкту господарювання, що займається виробництвом паперової маси, гофрованого паперу і картону, паперової та картонної тари – ТОВ “Зміївська паперова фабрика”.

Роботодавець  перемістив на Прикарпаття свої  виробничі потужності з Харківської області.

Під час заходу фахівцями та керівним складом підприємства обговорено питання дотримання вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів з питань безпеки праці, а також основні вимоги щодо виконання робіт підвищеної небезпеки.

Детально обговорено,  як знизити ризики виникнення аварійних ситуацій на виробництві  та заходи  профілактики виробничого травматизму загалом.

Також працівникам підприємства наголошено на дотриманні вимог правил з охорони праці у целюлозно-паперовій промисловості та правил з охорони праці для підприємств та організацій поліграфічної промисловості.

Більше інформації щодо безпечної організації виробництва в умовах воєнного стану на інформаційному порталі Держпраці –  https://www.pratsia.in.ua/ .