Консультаційну підтримку надано релокованому підприємству з Херсонської області

16 вересня 2022

В рамках проєкту надання консультаційної підтримки релокованим підприємствам, головний державний інспектор Управління Держпраці в Івано-Франківській області Валентина Соколовська спільно з начальником відділу взаємодії з роботодавцями Косівської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Наталією Гуцуляк провела роз’яснювальну роботу з представниками релокованого підприємства з Херсонської області – ТОВ «Вандра Рагз ткацьке ательє», яке займається виготовленням килимів.

Під час зустрічі з керівництвом товариства обговорили питання оформлення трудових відносин з найманими працівниками, порядок виплати заробітної плати працівникам та зміни до вимог чинного законодавства в умовах воєнного стану.

Інспектор поінформувала керівників підприємства щодо дотримання нормативно-правових актів з охорони праці і загальнообов’язкового державного соціального страхування та організації трудових відносин в умовах воєнного стану.

Акцентувала увагу на консультативній підтримці роботодавців в межах визначених повноважень Управління Держпраці. Роботодавці можуть отримати консультацію за допомогою таких засобів комунікації:

Також більше інформації про трудові відносини у період воєнного стану за посиланням https://cutt.ly/iC8iNqN та на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/