На  семінарі з питань  легалізації трудових відносин наголошено на відповідальності роботодавців за порушення вимог законодавства про працю

27 березня 2023

За участі заступника начальника управління – начальника відділу з питань праці західного напрямку Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області Андрія Юрочка, для місцевих роботодавців відбувся семінар на тему: “Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог законодавства про працю”.

Фахівець  Держпраці поінформував суб’єктів господарювання про необхідність  дотримання трудового законодавства у частині легалізації трудових відносин та належної виплати заробітної плати працівникам. Детально акцентовано на відповідальності  керівників у разі порушення чинних законодавчих норм.

У семінарі також взяли участь: директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості, в.о. директора Івано-Франківської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, заступник директора – начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Івано-Франківської філії, начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС в Івано-Франківській області, начальник управління праці виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та інші посадовці.