Посадовці Управління Держпраці продовжують надавати консультаційну підтримку релокованим підприємствам

18 листопада 2022

Основною метою відвідин фахівцями Держпраці релокованих підприємств є сприяння у створені умов для якнайшвидшої їх адаптації задля відновлення господарської діяльності у безпеці. 

Головний державний інспектор Андрій Юрочко надав консультації товариству, яке переїхало з Київської області. В планах товариства в найкоротші терміни відновити виробництво протиградових установок та шпалерних комплексів, яким товариство займалось до початку війни.  

Інспектор надав керівництву консультації стосовно оформлення трудових відносин та правильності нарахування заробітної плати. Так як підприємство переїхало в населений пункт, який має статус гірського, керівнику роз’яснили вимоги щодо оплати праці в гірській місцевості. 

Отримати консультацію фахівців Управління Держпраці в Івано-Франківській області за допомогою таких засобів комунікації: 

  • телефон +38099 526 11 34 (Viber, Telegram, WhatsApp); 
  • електронна пошта: dsp@if.dsp.gov.ua; 
  • telegram-канал: https://t.me/ifderzhpratsya 

Також більше інформації про трудові відносини у період воєнного стану за посиланням https://cutt.ly/iC8iNqN та на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/