Представниками ТОВ “КОСАН-ТРАНС” про безпечні умови праці

24 лютого 2023

Фахівцями Управління інспекційної діяльності Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці проведено превентивний захід з безпеки праці для працівників ТОВ “КОСАН-ТРАНС”, що здійснюють свою діяльність у сфері автомобільного транспорту.

Представникам підприємства роз’яснено вимоги до безпечної експлуатації обладнання підвищеної небезпеки (кисневі та пропанові балони), також,  наголошено на необхідності обов’язкового проходження працівниками медичних оглядів, роз’яснено порядок його проведення.

Інспектори акцентували на необхідності дотримання періодичності проведення експертних обстежень механізмів та устаткування з вичерпаним граничним терміном експлуатації, періодичних технічних оглядів та на недопущенні в роботу непосвідчених механізмів. Також звернули увагу на важливості організації своєчасного та якісного технічного обслуговування механізмів та устаткування підвищеної небезпеки.

В свою чергу, посадовці наголосили роботодавцю та присутнім працівникам на дотриманні послідовності дій працівників під час виконання робіт на висоті. Учасники зустрічі обговорили основні питання безпеки праці, шляхи запобігання нещасних випадків на транспорті та прихованого травматизму на підприємстві.

Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендують шукати на порталі https://www.pratsia.in.ua/ .