Івано-Франківськ: відбулась робоча зустріч з керівництвом ГУ ПФУ щодо умови підписання угоди про співпрацю

27 лютого 2023

Начальник Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці Богдан Сагайдак провів робочу зустріч  з в.о. начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Зоряною Панас.

В ході зустрічі посадовці обговорили питання об’єднання зусиль щодо легалізації трудових відносин.

На зустрічі також були присутні заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Максим Тиченко, начальник Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці Іван Лушкін, заступник начальника управління-начальник відділу з питань праці західного напрямку Управління інспекційної діяльності в Івано-Франківській області, начальник управління контрольно-перевірочної роботи ГУ ПФУ в області, начальник фінансово-економічного управління та начальник відділу профілактики та розслідування нещасних випадків ГУ ПФУ в області.

В ході спілкування сторони обговорили спільні заходи щодо організації роботи з розслідування нещасних випадків на виробництві, легалізації зайнятості і заробітних плат та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо зменшення рівня незадекларованої праці.

Під час зустрічі узгоджено механізм обміну відомостями та інформацією для ефективної співпраці.