Роботодавцям міста Калуш продовжують акцентувати на перевагах легальної зайнятості

06 вересня 2022

В рамках роз’яснювальної кампанії «Виходь на світло» головний державний інспектор відділу з питань трудових відносин та зайнятості Управління Держпраці Наталія Тимошук провела роз’яснювальну роботу з питань належного оформлення трудових відносин та недопущення примусової праці серед підприємців міста Калуш.

В ході заходу інспектор надала роз’яснення щодо особливостей застосування законодавства про працю України на час дії воєнного стану. Ознайомила підприємців та працівників з основними змінами трудового законодавства щодо оптимізації трудових відносин.

Інспектор наголосила на важливості легалізації трудових відносин та неприпустимості допуску до роботи неоформлених працівників, безпідставної невиплати заробітної плати, а також – зловживань щодо припинення трудових договорів з працівниками у період воєнного стану.

Більше про трудові відносини у період воєнного стану за посиланням http://surl.li/cphjh, на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/, у телеграм каналі Управління https://t.me/ifderzhpratsya.