Працівникам поліграфічного видавництва ТОВ «Симфонія Форте» про дотримання правил безпеки на робочому місці

06 вересня 2022

За участі головного державного інспектора відділу нагляду в АПК та СКС Олега Шендирівського відбулась семінар-нарада з працівниками поліграфічного видавництва  ТОВ «Симфонія Форте».

В ході семінару інспектор надав трудовому колективу товариства роз’яснення щодо необхідності дотримання «Правил охорони праці для підприємств та організацій поліграфічної промисловості», «Правил охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт». Також, наголосив працівникам на відповідальності у разі порушення внутрішнього трудового розпорядку та інструкцій з охорони праці товариства.

Посадовець проконсультував осіб, котрі є відповідальними за стан охорони праці у товаристві щодо ведення відповідної документації, навчання працівників з питань охорони праці, тощо.

Нагадав учасникам зустрічі про організацію безпечної праці в умовах воєнного стану та закцентував на протиепідемічних заходах для запобігання захворюваності працівників гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Окремо проінформував працівників та роботодавця про інформаційну кампанію «Виходь на світло!», яка направлена на подолання незадекларованої праці.

Більше інформації про найпоширеніші питання щодо ведення господарської діяльності в умовах воєнного стану можна отримати: