Триває інформаційно-роз’яснювальна робота з внутрішньо переміщеними особами

23 травня 2022

Посадові особи Управління Держпраці проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з особами, які через ведення бойових дій змушені були покинути свої домівки.

Фахівці Держпраці розповідають громадянам про основні аспекти законодавства про працю зі змінами в умовах воєнного стану, а також застерігають утриматися від сумнівних пропозицій щодо високооплачуваної роботи, нелегального працевлаштування та повідомляють куди необхідно звернутися за безкоштовною консультацією та допомогою, в разі виникнення таких ситуацій.

Крім того, вимушеним переселенцям наголошують, що потрібно робити аби не потрапити до пастки торгівців людьми. Зокрема, в жодному разі не віддавати нікому свої документи, а також зробити копії важливих документів і надіслати їх на власну електронну пошту. Обов’язково переконатись, що володієте інформацією про те, з ким і куди їдете, а також повідомити рідним докладну інформацію про місце свого перебування.

Отримати консультацію та знайти відповідь на поширенні питання Ви можете на інформаційному порталі за посиланням https://pratsia.in.ua/