З посадовими особами та водіями ТзОВ «Корида-Транс» провели технічні консультації щодо безпеки під час експлуатації автобусів

03 жовтня 2022

Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді на транспорті, та зв’язку Управління Держпраці Володимир  Семчук провів технічні консультації з посадовими особами та водіями ТзОВ «Корида-Транс», яке займається пасажирськими перевезеннями.

Під час зустрічі інспектор акцентував увагу на вимогах безпеки під час експлуатації автобусів, зокрема: підготовка транспортних засобів до експлуатації у осінньо-зимовий період; стан аварійних виходів та обігріву салону; укомплектованість транспортних засобів; забезпечення засобами індивідуального та колективного захисту; проведення інструктажів з безпеки руху водіям.

Посадовець наголосив обслуговуючому технічному та медичному персоналу на проведенні якісного технічного контролю транспортних засобів перед виїздом на лінію та обов’язковості проведення передрейсових медичних оглядів водіїв.

З присутніми обговорили стан виробничого травматизму у галузі автомобільного транспорту, основні причини настання нещасних випадків та вжиття відповідних заходів задля попередження та зниження рівня травмувань водіїв під час виконання посадових обов’язків.

Більше інформації щодо організації безпечної праці на інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua/ та на сайті Держпраці https://dsp.gov.ua/