У Львові відбулася конференція для підтримки релокованого бізнесу

30 вересня 2022

У Львові відбулася конференція для релокованого бізнесу від департаменту економічної політики Львівської ОВА та програми USAID Ukraine. 

Про інформаційну підтримку бізнесу під час військового стану, в межах компетенції Держпраці, розповів заступник Голови Держпраці Ярема Дуль. Така консультаційна допомога є вагомим внеском для відновлення та належного функціонування економічно активних підприємств, які створюють робочі місця та сплачують податки, що, у свою чергу, є запорукою розвитку економіки держави в умовах воєнного стану.

На заході презентували різні інструменти підтримки, якими підприємці можуть скористатись та продемонстрували успішні кейси релокованих на Львівщину підприємств.

33 релоковані підприємства отримали фінансову підтримку від Львівської ОВА в розмірі 100 тис. грн, а 7 релокованих підприємств – кошти на закупівлю обладнання до 500 тис. грн.

У жовтні розпочне роботу чергова Школа експортера. Тут навчатимуть основ експорту усіх зацікавлених у виході на зовнішні ринки. Стати учасниками цієї Школи можуть і релоковані підприємці.