З представниками бізнесу проводять посилену інформаційну роботу щодо змін у трудовому законодавстві

17 січня 2023

Посадовці Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці проводять з представниками бізнесу посилену інформаційну роботу щодо змін у трудовому законодавстві.

Так, головний державний інспектор праці Наталія Тимошук за зверненням працівника ТОВ «АКВАТОРІЯ-КАЛУШ» надала консультації щодо правильності застосування законодавства про працю.

Під час візиту інспектор роз’яснила питання організації трудових відносин під час військового стану, надала консультації щодо прийому на роботу та звільнення, виплати заробітної плати, тривалості робочого часу та надання відпусток.

З керівником та бухгалтером закладу обговорили особливості нарахування заробітної плати в разі залучення працівників до роботи на умовах неповного робочого часу з метою недопущення порушень вимог трудового законодавства про працю в частині нарахування та виплати заробітної плати.

Більше інформації та рекомендацій з питань трудових відносин у період воєнного стану за посиланням https://cutt.ly/LZYgbeT та на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/.