Посадовці Управління Держпраці продовжують інформування територіальних громад про найактуальніші зміни в законодавстві на період воєнного стану

28 вересня 2022

Головна державна інспекторка Управління Держпраці в Івано-Франківській області Марія Возняк провела інформаційно-роз’яснювальний захід у Старобогородчанській сільській раді Івано-Франківського району Івано-Франківської області щодо дотримання законодавства України з питань охорони праці та трудового законодавства.

У ході зустрічі інспекторка роз’яснила присутнім вимоги Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» та основні зміни до трудового законодавства України, відповіла на питання щодо змін істотних умов праці, режиму робочого часу, оплати праці, наданні відпусток, призупинення дії трудових договорів, тощо.

Посадовиця нагадала, що в області продовжується  інформаційна кампанія «Виходь на світло», яка сприяє донесенню до роботодавців та їх працівників важливості належного оформлення трудових відносин.

Більше про трудові відносини у період воєнного стану за посиланням https://cutt.ly/iC8iNqN, на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/, у телеграм-каналі Управління https://t.me/ifderzhpratsya