Працівникам НГВУ “Надвірнанафтогаз” надали консультаційну підтримку з питань безпеки праці

28 вересня 2022

Посадовці Управління Держпраці провели для працівників ПАТ “Укрнафта” НГВУ “Надвірнанафтогаз” превентивний захід з питань дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

В ході зустрічі посадовці надали консультації з питань організації безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою, підготовки до зими, забезпечення засобами індивідуального захисту, тощо. Наголосили на дотриманні нормативно-правових актів з охорони праці з урахуванням особливостей роботи підприємства.

Особливу увагу приділили виконанню робіт при експлуатації обладнання підвищеної небезпеки та ознайомленню працівників з основними причинами і наслідками нещасних випадків на виробництві.

Інспектори поінформували про важливість оформлення трудових відносин з працівниками, адже офіційне працевлаштування гарантує захист трудових прав та соціальні гарантії передбачені законодавством, в тому числі пільги та компенсації за шкідливі умови праці.

Більше про трудові відносини у період воєнного стану за посиланням https://cutt.ly/iC8iNqN, на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/, у телеграм-каналі Управління https://t.me/ifderzhpratsya