Працівників КНП «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня» поінформували про правила безпечної експлуатації кисневих балонів

14 грудня 2021

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці в Івано-Франківській області Олег Шендирівський провів консультативну робочу зустріч з працівниками КНП «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради».

Посадовець наголосив на основних вимогах безпеки під час експлуатації кисневих балонів та систем трубопроводів з киснем.

Як відомо, кисневі балони, кріогенні циліндри та ємності з рідким киснем рятують хворих пацієнтів та допомагають їм одужувати від вірусу COVID-19. Під час заходу надано роз’яснення щодо документації і практичного застосування кисню та імовірних наслідків, що зможуть призвести до негативних чинників у закладі охорони здоров’я.

За результатами заходу КНП «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» складено плани заходів щодо безпечного використання медичного кисню та усунення організаційних і технічних причин інфікування медичних працівників на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.